ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ είχε δώσει «οκ» για Πασχαλάκη – Ήθελε υποστήριξη ο Βατσλίκ, το πρόβλημα στα γόνατα και το συμβόλαιο του Τσέχου

Ο Ολυμπιακός έψαχνε μήνες για βασικό γκολκίπερ και τελικά πήρε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, έστω και τελευταία στιγμή. Τι ισχύει με Βάτσλικ.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε μήνες για βασικό γκολκίπερ και τελικά πήρε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, έστω και τελευταία στιγμή. Τι ισχύει με Βάτσλικ.
Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ είχε δώσει «οκ» για Πασχαλάκη – Ήθελε υποστήριξη ο Βατσλίκ, το πρόβλημα στα γόνατα και το συμβόλαιο του Τσέχου
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Ολυμπιακός καιρό τώρα ψάχνει για τερματοφύλακα που θα παίζει βασικός. Ο τραυματισμός του Βάτσλικ ήταν απλό το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε συμφωνήσει μέρες τώρα με τη σύμφωνη γνώμη του Μίτσελ. Διότι, ο Βάτσλικ είχε θέμα και όχι μόνο αγωνιστικό.

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί υπερβολές για τον Βάτσλικ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη (κυρίως). Από την άλλη, στα άσχημά του, αποτελεί τον κύριο λόγο που ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή σε όμιλο Europa League. Ο υγιής Βάτσλικ με τον Τζολάκη σαν back up, ήταν μια χαρά δίδυμο για τον Ολυμπιακό. Μόνο που ο Βάτσλικ είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποκτήθηκε ήξεραν στον Ολυμπιακό τα όποια ζητήματα είχε. Τόσο σε αγωνιστικά ελλείμματα (με τις εξόδους του), όσο και στα ιατρικά. Και ζημιωμένος ο Ολυμπιακός από τον Τσέχο δεν έχει βγει. Από εκεί και πέρα όμως, τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι υποχρεώσεις με Εθνική για έναν τερματοφύλακα που πριν την ομάδα του Πειραιά δεν αγωνιζόταν συχνά, τον έφθειραν. Το πνεύμα του Βάτσλικ ήταν πρόθυμο, η σαρξ αποδείχθηκε ασθενής.

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ το είχαν αποφασίσει για Πασχαλάκη

Τo Sportime αποκάλυψε ότι ο Πασχαλάκης πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μέρες πριν. Οι αντιδράσεις των οπαδών έφεραν μια καθυστέρηση. Υπήρχε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Τόμας Βάτσλικ άλλωστε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Με άλλα λόγια, το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είναι καλυμμένος για την επόμενη μέρα, από νωρίς.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι Έλληνας και ο Μίτσελ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν λέει ποτέ όχι. Εξάλλου, στην υπόθεση τερματοφύλακας δεν ήταν αρνητικός ο Ισπανός τεχνικός για ενίσχυση. Στις υπόλοιπες θέσεις είχε μιλήσει για φρένο. Ο 33χρονος πρώην τερματοφύλακας έχει υπογράψει από αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Το θετικό είναι πως θα δηλωθεί στην λίστα της UEFA. Επίσης, το πιθανότερο είναι πως αργά ή γρήγορα θα πάρει και τα γάντια του βασικού. Εκτός και ο Τζολάκης δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχουμε δει ως τώρα. Διότι, ο Έλληνας νεαρός γκολκίπερ είναι εξαιρετικός, έχει όλα τα στοιχεία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, αλλά του λείπουν… ώρες πτήσης. Και ο Ολυμπιακός δεν είχε πολυτέλεια να τις προσφέρει.

Αθλητικές ειδήσεις

Πιο πολύ από τον Πασχαλάκη, χάρηκε για Ολυμπιακό η Ειρήνη Παπαδοπούλου – Διαβάστε το γιατί

Πως αντέδρασαν οπαδοί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη

Η αλήθεια για Survivor και Πασχαλάκη – Τι έγινε

Υπήρχε τρόπος να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης; Τι λέει ο ίδιος

Exit mobile version