ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Βαλμπουενά είναι η ευκαιρία που έψαχνε ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης βλέπει να ανοίγεται μπροστά του το παράθυρο που έψαχνε για να βρει ρόλο στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φορτούνης βλέπει να ανοίγεται μπροστά του το παράθυρο που έψαχνε για να βρει ρόλο στον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του Βαλμπουενά.
Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Βαλμπουενά είναι η ευκαιρία που έψαχνε ο Φορτούνης
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ματιέ Βαλμπουενά μετά το Μουντιάλ. Σημαντική απώλεια. Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ο Γάλλος παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Μίτσελ. Κάτι που σημαίνει πως ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος που μπορεί να υπηρετήσει αυτό το πλάνο.

Τι θέλει ο Μίτσελ από τον Βαλμπουενά όταν τον ρίχνει μέσα στα παιχνίδια. Να κρατάει μπάλα και να κερδίζει χρόνο και φάουλ, ηρεμώντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα του Πειραιά είναι μπροστά στο σκορ.

Τι συμβαίνει όταν ο Ολυμπιακός ψάχνει γκολ; Μια καλή τελική πάσα, έναν παίκτη που θα βοηθήσει στο να αυξηθεί η πίεση προς την αντίπαλη εστία. Ο Κώστας Φορτούνης είτε πλέον σε θέση «8», είτε ακόμα και εφορμώντας από την άκρη, μπορεί να προσφέρει τις λύσεις που θέλει ο Ισπανός τεχνικός.

Ολυμπιακός: Η λειψανδρία μεσοεπιθετικά και ο Φορτούνης

Ο Μπίελ δείχνει μια δυσκολία στο να παίζει δύο διαδοχικά παιχνίδια. «Σκάει» από το 65 και μετά. Συν το γεγονός πως βγάζει και κάποια μικροπροβλήματα. Αν σε όλο αυτό προσθέσουμε και το ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι εκ νέου εκτός, κάνουν την περαιτέρω ενεργοποίηση του Φορτούνη επιτακτική.

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερα παιχνίδια μπροστά του μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ναντ εντός για το Europa League, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι όλα τα λεφτά εκτός, Λεβαδειακός εκτός και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Μόνο στην αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μέχρι και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί…

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Παπαθεοδώρου – Σαββίδης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης και… SDNA έφεραν το καθαρό ποδόσφαιρο (vid)

Κλάμα στο Twitter: Επικός Κλέιμαν σώζει τα δάχτυλά του από βέβαιο τραυματισμό

Αΐσλιν Όβερμπι: Η πανέμορφη άλτρια που πήγε να πεθάνει κόσμο με το πώς έπεσε στο στρώμα (vid)

Exit mobile version