ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Ζοάο Καρβάλιο πέρασε και δεν ακούμπησε – Πολύ κοντά στην έξοδο!

Ένα βήμα μακριά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ζοάο Καρβάλιο. Δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Ολυμπιακός: Ο Ζοάο Καρβάλιο πέρασε και δεν ακούμπησε – Πολύ κοντά στην έξοδο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός και ο Ζοάο Καρβάλιο δεν θα αργήσει η ώρα που θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο Πορτογάλος δεν μοιάζει να παίρνει τα πάνω του ούτε με τον Κάρλος Κορμπεράν και οσονούπω θα αποχαιρετίσει την ομάδα του Πειραιά.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Ο Ζοάο Καρβάλιο ήρθε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν κόλλησε ποτέ με τα… θέλω του Ολυμπιακού.

Πήρε ακόμα μία ευκαιρία, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο για ακόμα μία φορά τον κρέμασε.

Πλέον ο Ολυμπιακός αλλάζει για τα καλά, με τον Κάρλος Κορμπεράν να έχει σηκώσει… μανίκια και θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» βλέπει πολλούς παίκτες να είναι εκτός τόπου και χρόνου και αναμένεται να γίνει εκκαθάρισε σε βάθος.

Ο Ζοάο Καρβάλιο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες, την ώρα που ο Ολυμπιακός πασχίζει να βρει 10άρι και ο Κώστας Φορτούνης είναι εκτός ομάδας.

Ωστόσο συνεχίζει να είναι άφαντος κάτι που κόστισε και στους αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα και η αλλαγή προπονητή δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που λογίζεται στο ρόστερ.

Ο 25χρονος με συμβόλαιο μέχρι το 2025 φαντάζει αδύναμος κρίκος στην επόμενη μέρα. Δεν θα αργήσει να περάσει από το ταμείο.

Η SEG, εταιρεία εκπροσώπησής του, έχει ήδη λάβει το μήνυμα για αναζήτηση εργοδότη. Ο Ολυμπιακός βγάζει αντίδραση στον… συμβιβασμό!

Αθλητικές ειδήσεις

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε τη χειρότερη κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ που έχεις δει ποτέ!

Ο Μάρκο Σίλβα σταμάτησε τη Λίβερπουλ – Η Φούλαμ και μια άγνωστη ιστορία με τον Πέδρο Μαρτίνς όταν ακόμα ήταν στον Ολυμπιακό

Η Κατερίνα Στικούδη χωρίς σουτιέν και τα μυαλά στα κάγκελα!

Exit mobile version