ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μαρινάκης, Αλαφούζος και στη μέση ο Μαντσίνι, ο Άρης και ο Καρυπίδης

Ο Μαντσίνι είναι παίκτης που ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν το συζητάμε καν. Τι ήθελε ο Άρης, τι ο Ολυμπιακός και τι ο Καρυπίδης

Ο Μαντσίνι είναι παίκτης που ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν το συζητάμε καν. Τι ήθελε ο Άρης, τι ο Ολυμπιακός και τι ο Καρυπίδης
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μαρινάκης, Αλαφούζος και στη μέση ο Μαντσίνι, ο Άρης και ο Καρυπίδης
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τι έγινε με τον Ντάνιελ Μαντσίνι; Πως ο Ολυμπιακός, έγινε Παναθηναϊκός; Πόσο χαμένος βγαίνει ο Άρης; Ποιος ήταν ο στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη; Γιατί δεν ασχολήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πως έφτασε τόσο ψηλά ο Γιάννης Αλαφούζος για παίκτη εντός της Super League;  Το πρωτοσέλιδο του Sportime λέξη λέξη…

Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν παίκτη σαν τον Μαντσίνι χθες. Ωστόσο, για τον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα συμπλήρωμα στο ρόστερ. Δεν θα ερχόταν να πάρει φανέλα βασικού. Σε καμία περίπτωση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και Θόδωρος Καρυπίδης τα έχουν όντως καλά. «Η καλύτερη σχέση είναι με τον Μαρινάκη», ανέφερε ο Καρυπίδης σε συνέντευξή του. Πίστευε πολύ στον Καμαρά ο «Κάρυ» και πήρε αρκετά χρήματα από τον Ολυμπιακό. Απογοήτευση ο παίκτης στον Ολυμπιακό. Δεν ήθελε μέσα σε ένα εξάμηνο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεύτερο Καμαρά, πάλι με πολλά χρήματα.

Η ιστορία του Αμπουμπακάρ Καμαρά επηρέασε και τον ίδιο τον Μαντσίνι. Δεν έπιασε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης στον Ολυμπιακό και επέστρεψε άρον άρον στον Άρη. Το φοβήθηκε αυτό ο Μαντσίνι κι γι΄αυτό επέλεξε Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός και ο Μαντσίνι

Ο Γιάννης Αλαφούζος σπάνια κάνει εντός των συνόρων τόσο ακριβές μεταγραφές. Οι Γκάνεα και Βέλεθ είχαν έρθει στον Παναθηναϊκό από τον Άρη ως ελεύθεροι. Τώρα, ο Παναθηναϊκός έδωσε πολλά χρήματα στον Άρη και αρκετά και στον παίκτη. Πολύ μεγάλο το συμβόλαιο που θα πάρει ο παίκτης.

Ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει να αποκτήσει έναν παίκτη που δεν θέλει χρόνο προσαρμογής. Είναι έτοιμος να παίξει αμέσως. Ο Μαντσίνι είναι ο εξτρέμ που του λείπει για να καλύψει το κενό του Αϊτόρ. Επιπρόσθετα, αλλάζει την αύρα στον κόσμο μετά τις δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ…

Διότι, ο Μαντσίνι είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε να βάλει ένα καλό ποσό στα ταμεία του από τον Μαντσίνι. Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν σε οριακό σημείο. Ήταν πολλά τα επεισόδια ανάμεσά τους. Μπήκε ένα τέλος και με πολύ καλό αντίτιμο για τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Άρης είναι κερδισμένος ταμιακώς. Μια επένδυση σαν τον Μαντσίνι του βγήκε και αγωνιστικά, πήρε πολλά από αυτόν και οικονομικά από την πώληση του παίκτη. Βγαίνει όμως χαμένος στο σήμερα. Κυριολεκτικά στο σήμερα. Σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου, χάνει ένα από τους καλύτερους παίκτες του.

 

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι είναι σούπερ! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Και τώρα, τι γίνεται χωρίς Μαντσίνι;

Γιατί το δεν χαλάνε οι φιλίες για έναν Μαντσίνι προκάλεσε ντόρο

Exit mobile version