×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δε γίνεται το σεμινάριο για τη βία μετά το ματς του «Καραϊσκάκης»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Δε γίνεται το σεμινάριο για τη βία μετά το ματς του «Καραϊσκάκης»


Αρκετά πράγματα έγιναν εκτός γηπέδου στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, τα οποία μάλιστα οδήγησαν και στην αναβολή του σεμιναρίου για τη βία, που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, θα είχαμε τις εργασίες της Steering Committee, όπου θα έδιναν το παρών οι κύριοι Αυγενάκης και Χούμπελ.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την Πέμπτη, τη Δευτέρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού θα γινόταν η πρώτη συνεδρίαση της Steering Committee.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος

Της επιτροπής δηλαδή που συστήθηκε μετά από την πρωτοβουλία του Υφυπουργείου σε συνεργασία με FIFA-UEFA για την ασφάλεια στα γήπεδα, την ακεραιότητα όλων των διοργανώσεων και την καταπολέμηση της βίας.

Τα γεγονότα όμως στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ήρθε να τα ανατρέψει όλα και να ακυρωθεί το σεμινάριο, με κοινή απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και των FIFA-UEFA .

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το ΓΓΑ:

«Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.
Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα