ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αγκιμπού Καμαρά! Προσπάθεια να πειστεί ο παίκτης

Εξελίξεις στην περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τους Ισραηλινούς.

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αγκιμπου Καμαρά! Προσπάθεια να πειστεί ο παίκτης. Αναλυτικά οι εξελίξεις.
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον Αγκιμπού Καμαρά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Νωρίτερα είχατε διαβάσει στο Sportime για το ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει δανεικό τον Καμαρά.

Το ρεπορτάζ «έτρεξε» και πλέον οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οτι Πειραιώτες και Ισραηλινοί τα βρήκαν για δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Προς παρόν πάντως ο παίκτης δεν έχει πειστεί ακόμη να πει το «ναι» στη Μακάμπι, με τους ανθρώπους των πρωταθλητών να καταβάλλουν προσπάθειες να τον πείσουν ότι είναι προτιμότερο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Άλλωστε ο Μίτσελ έχει δείξει οτι δεν τον υπολογίζει, συνεπώς αν μείνει στον Ολυμπιακό, πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο υπόλ0ιπο της σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Καμαρά έχει αγωνιστεί σε 11 ματς, με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι μόλις 483 λεπτά. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

 

 

Exit mobile version