ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ξέχασε πως να πουλάει ακριβά – Ρέτσος, Τσιμίκας οι ακριβότερες πωλήσεις της δεκαετίας, επόμενη ο Μασούρας!

Ο Μασούρας μπορεί να είναι η επόμενη ακριβή πώληση που θα κάνει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Ξέχασε πως να πουλάει ακριβά – Ρέτσος, Τσιμίκας οι ακριβότερες πωλήσεις της δεκαετίας, επόμενη ο Μασούρας!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία συζητήσεων με την Τραμπζονσπόρ για τον Μασούρα . Η ομάδα του Πειραιά ήταν μετρ σε ακριβές πωλήσεις. ‘Εχει πολύ καιρό να κάνει ακριβή πώληση. Τελευταίες πραγματικά καλές στη δεκαετία, ήταν αυτές των Ρέτσου, Τσιμίκα.

Όπως σημειώνει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», μιλάμε φυσικά για δύο Έλληνες που μάλιστα βγήκαν από τα… σπλάχνα της ομάδας.

Ο ένας έφυγε για τη Λίβερπουλ όπου διαπρέπει, ενώ ο άλλος είχε αρκετές ατυχίες μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και πλέον είναι ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο λιμάνι.

Ποιος είναι όμως ο επόμενος που μπορεί να φέρει πάνω από 5 «χαρτιά»; Ο Γιώργος Μασούρας. Ελληνας, ξανά και ουχί ο Καμαρά που πάει για δανεισμό και δίχως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ οψιόν αγοράς.

Πάμε, παρακάτω: ο Τζολάκης ακόμη αναμένει το trust. Παπασταθόπουλος και Μανωλάς έχουν ήδη «καεί» λόγω συμβολαίων και σχέσης με Βασίλη Τοροσίδη. Ο Μπουχαλάκης, φέτος, είναι εξαφανισμένος.

Ο Κίτσος «κόλλησε» στο development process, Κούτρης και Βρουσάι είναι κανείς να απορεί για (ξε)μειναν στον Ολυμπιακό.

Ο Φορτούνης, ως έσχατη επιλογή-λύση, γύρισε ξανά στις προπονήσεις με το ανάλογο haircut στις αποδοχές του. Κοινώς, μοναδικός επιζών (μέχρι νεοτέρας), ο Μασούρας. Και μη χειρότερα…

Exit mobile version