Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη στήριξη του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς, που δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους». Αναλυτικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε στον Focus FM: «Ο Ολυμπιακός που μέσα σε έναν χρόνο βελτιώθηκε πάρα πολύ και ατομικά και ομαδικά. Χρειάστηκε χρόνος και φάνηκε να λειτουργεί υπέρ του, το γεγονός ότι κράτησε τον Μαρτίνς παρά...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη στήριξη του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς, που δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε στον Focus FM:

«Ο Ολυμπιακός που μέσα σε έναν χρόνο βελτιώθηκε πάρα πολύ και ατομικά και ομαδικά. Χρειάστηκε χρόνος και φάνηκε να λειτουργεί υπέρ του, το γεγονός ότι κράτησε τον Μαρτίνς παρά το γεγονός ότι πέρσι όλοι φώναζαν να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Μαουρίσιο!

Τα παιδιά που είχαν στην Εθνική πέρσι, μου έλεγαν ότι είναι εξαιρετικός προπονητής και αυτοί έβαλαν πλάτη για να μείνει ο Μαρτίνς στην διοίκηση, που πήρε την απόφαση να τον διατηρήσει.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα δόθηκε τόσο μεγάλη πίστωση χρόνου σε προπονητή και δικαιώθηκαν. Όπως έλεγα πριν για τον ΠΑΟΚ, το ίδιο δύσκολη ομάδα είναι και ο Ολυμπιακός».