ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγόρασε τα δικαιώματά του Λαΐφη η Σταντάρ

Η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του Κωνσταντίνου Λαΐφη, καταβάλλοντας το ποσό στον Ολυμπιακό.

Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Σταντάρ Λιέγης ενεργοποίησε, την Τρίτη (8/5), την option αγοράς του Κωνσταντίνου Λαΐφη και ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τη βελγική ομάδα για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Η Κυπελλούχος Βελγίου είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, από τη σεζόν 2016-2017. Η ρήτρα μεταγραφής είναι normal, καθώς η Σταντάρ Λιέγης κατέβαλλε στους «ερυθρόλευκους» το συμφωνηθέν ποσό, ύψους 1.800.000 ευρώ. Αντιπροσωπεία του βελγικού συλλόγου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.gr, βρέθηκε την Τρίτη (8/5) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Μάλιστα, η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Λαΐφη με τη Σταντάρ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από ξένους συλλόγους και η ομάδα της Λιέγης ποντάρει πως σύντομα θα «μοσχοπουλήσει» τον 25χρονο (19/5/1993) κεντρικό αμυντικό, ο οποίος την τελευταία διετία στο Βέλγιο μετράει 76 συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του. Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει τον Κύπριο διεθνή το καλοκαίρι του 2016 από την Ανόρθωση έναντι 600.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε ο παίκτης φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Exit mobile version