ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες – Με Ανδρούτσο, Χασάν οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην Ριζούπουλη σε ματς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν με Ανδρούτσο, Χασάν. Για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους: Βέρχλουστ, Βιτλής, Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Κολ, Μπεντινέλι, Μουνιέ και Νίκος Ιωαννίδης. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους:...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στην Ριζούπουλη σε ματς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν με Ανδρούτσο, Χασάν.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους: Βέρχλουστ, Βιτλής, Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Κολ, Μπεντινέλι, Μουνιέ και Νίκος Ιωαννίδης.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους: Σα, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Βρουσάι, Μπρούμα, Χασάν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει πίσω το 4-3-3, το οποίο χρησιμοποίησε στα δύο τελευταία ματς με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ.

Επιστρέφει στο 4-2-3-1 και σε σχέση με τους ένδεκα του ντέρμπι της περασμένης Τετάρτης, έχει τρεις αλλαγές.

Ο Ανδρούτσος παίρνει την θέση του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας. Παράλληλα ξεκινάει ο Βρουσάι, που μπαίνει αντί του Εμβιλά.

Κάτι που γίνεται για την αλλαγή του συστήματος, με τον Φορτούνη να χρησιμοποιείται σε ρόλο δεκαριού.

Η τρίτη αλλαγή έχει να κάνει με τον Αχμέντ Χασάν, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ελ Αραμπί.

Exit mobile version