ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχίζει δουλειά ο Κορδόν – Ξεκινάει το σχεδιασμό του ο Ολυμπιακός!

Ο Αντόνιο Κορδόν ήταν αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός και πλέον ετοιμάζεται να αρχίσει το σχεδιασμό της νέα χρονιάς.

Σηκώνει «μανίκια» ο Κορδόν – Αρχίζει δουλειά ο Ολυμπιακός!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός σημείωσε μία τεράστια επιτυχία, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του.

Ο Ισπανός έχει μία πλούσια καριέρα, έχοντας περάσει από Βιγιαρεάλ, Μονακό και Ρεάλ Μπέτις, με αρκετές ομάδες να τον θέλουν, αλλά τελικώς ο Ολυμπιακός ήταν ο τυχερός.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε μία σειρά, αφού πρώτα-πρώτα ο νέος τεχνικός διευθυντής και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα συζητήσουν για τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου.

Από κει και πέρα, αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν στο ρόστερ, που θα πρέπει και αυτά να απαντηθούν σύντομα και να έρθει και η κατάλληλη ενίσχυση.

Ενώ φυσικά έχουμε και το… άλλο ρόστερ του Ολυμπιακού, με πολλούς δανεικούς να επιστρέφουν και αρκετούς παίκτες να βρίσκονται εκτός πλάνων.

Σίγουρα ο Κορδόν έχει πολλές και εξαιρετικές διασυνδέσεις προκειμένου να βρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι Πειραιώτες.

Στόχος; Φυσικά η επιστροφή στην κορυφή της Super League 1, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, ειδικά από μία τέτοια κίνηση, με έναν τόσο γνωστό τεχνικό διευθυντή.

Ο Ολυμπιακός δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει τα λάθη του προηγούμενου καλοκαιριού και μένει να το αποδείξει και στην πράξη.

Exit mobile version