ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αταλάντα – Ολυμπιακός: Έκπληξη με έναν χαφ ο Μαρτίνς!

Διαβάστε το σύστημα που επιλέγει ο Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους «μπεργκαμάσκι»

Αταλάντα - Ολυμπιακός: Έκπληξη από Μαρτίνς
Αταλάντα - Ολυμπιακός: Έκπληξη από Μαρτίνς
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αταλάντα και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη του «Gewiss Stadium» για τα μπαράζ του Europa League (22:00, COSMOTESPORT 1).

Σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση με φόντο τους «16» της διοργάνωσης, το 3-4-3 και το 3-5-2 στριφογύριζαν συνεχώς στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τελικώς να κατασταλάζει στον πρώτο σχηματισμό.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο κόουτς του Ολυμπιακού επιλέγει να αγωνιστεί με έναν κλασικό χαφ, τον Εμβιλά. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Αγκιμπού και στον πάγκο έμεινε ο Μαντί Καμαρά. Η τριάδα στα στόπερ έμοιαζε εξ αρχής ως το επικρατέστερο σενάριο με τον Σισέ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Σωκράτη και Μανωλά. Επίσης, ο Ονιεκούρου ξεκινά βασικός, ενώ στο αρχικό σχήμα παραμένει ο Τικίνιο έναντι του Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζαν-Πιέρο Γκασπερίνι επιστρατεύει το κλασικό για τους «μπεργκαμάσκι» 3-4-1-2. Τελικώς, ο Λουίς Μουριέλ θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα. Πίσω του θα έχει ως στηρίγματα τους Μαλινόφσκι και Πάσαλιτς.

Αταλάντα – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν-Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Μάχλε, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζίμσιτι, Πετσέλα, Ντε Ρουν, Πεσίνα, Μαλινόφσκι, Πάσαλιτς, Μουριέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Σωκράτης, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού, Λαλά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Τικίνιο.

Οι πάγκοι

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Ρόσι, Σπορτιέλο, Κούπμαϊνερς, Μπόγκα, Φρόιλερ, Μιχάιλα, Χάτεμποερ, Σκαλβίνι, Τζαπακόστα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κουντέ, Ρόνι Λόπες, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Φατιγκά, Μπα, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος.

Exit mobile version