ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάμες: Αποκλεισμός με νόημα και όλα ανοιχτά για το μέλλον του

Εκτός αποστολής για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ τέθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από τη μέρα που το Sportime.gr αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χάμες Ροντρίγκες έως τώρα πέρασαν πολλά. Τότε ο κύκλος άνοιγε, τώρα ίσως βρισκόμαστε προς το κλείσιμο.

Υπήρξαν ματς που έκανε τη διαφορά και έδειξε την αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Υπήρξαν άλλα που είτε τα έχασε λόγω τραυματισμού είτε δεν ήταν στο 100% ή δεν βοήθησε.

Στο ζύγι, πάντως, τα αρνητικά είναι μάλλον περισσότερα. Αν βάλει κανείς και το συμβόλαιο που παίρνει ο Χάμες. Τέτοιοι παίκτες είναι που πρέπει να κάνουν σταθερά τη διαφορά.

Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει ήδη αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω μία δυσαρέσκεια για τον Κολομβιανό επιτελικό χαφ και ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, ήρθε και έδεσε.

Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα και πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αν θα το καταφέρει ή όχι, θα φανεί στο γήπεδο. Το να μην μπαίνει, όμως, στην αποστολή ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του, προκαλεί απορίες. Ίσως να είναι και ένα μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Το βέβαιο είναι ότι Χάμες και Ολυμπιακός δεν διανύουν την καλύτερη περίοδό τους. Ειδικά από τη στιγμή που ηχούν σειρήνες από Τουρκία. Και μάλιστα στην υπόθεση της Μπεσίκτας εκτός από καπνός οι γείτονες είναι σίγουροι πως υπάρχει και φωτιά.

Exit mobile version