ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χέρενφεν για Ανσαριφάρντ

Πάλι στο προσκήνιο η ολλανδική ομάδα για τον Ιρανό επιθετικό.
Χέρενφεν για Ανσαριφάρντ

Ο Τύπος του Ιράν θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Χέρενφεν, που είχε εκφράσει και στην αρχή του καλοκαιριού το ενδιαφέρον της για τον Ιρανό επιθετικό, όπως και η Ουτρέχτη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει πάρει απόφαση πως δύσκολα θα έχει το χρόνο συμμετοχής που θέλει στην τρέχουσα σεζόν και τις τελευταίες ημέρες κάτι κινείται αναφορικά με την περίπτωσή του. Οι συμπατριώτες του, πάντως, θεωρούν τη Χέρενφεν ως τη βασική υποψήφια για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ιρανική ιστοσελίδα «tasnimnews.com» βγάζει μία σιγουριά πως η ολλανδική ομάδα θα κάνει δικό της τον 28χρονο κυνηγό, καθώς ψάχνει για βασικό επιθετικό. Ο Ιρανός περίμενε κάτι καλύτερο αυτό το καλοκαίρι και μία πρόταση από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά οι προσδοκίες του δεν βρίσκουν εφαρμογή στην πράξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χέρενφεν για Ανσαριφάρντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.