ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διάκριση για το site του Ολυμπιακού

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταφράζεται σε εννέα διαφορετικές γλώσσες και κατέλαβε την 3η θέση σε σχετική έρευνα.
Διάκριση για το site του Ολυμπιακού

Η εταιρία One Hour Translation πραγματοποίησε μία έρευνα για τους συλλόγους που παρέχουν δυνατότητες μετάφρασης των επίσημων ιστοσελίδων τους σε ξένες γλώσσες.

Η σχετική αναζήτηση έγινε στις επίσημες ιστοσελίδες των 32 ομάδων που συμμετείχαν την τρέχουσα σεζόν στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Olympiacos.org, κατέλαβε την τιμητική 3η θέση στη λίστα, καθώς μεταφράζεται σε εννέα διαφορετικές γλώσσες, όπως συμβαίνει και με το site της Μπάγερν Μονάχου. Συγκεκριμένα, εκτός φυσικά από τα ελληνικά, μεταφράζεται σε αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ρωσικά, πορτογαλικά, κινέζικα, κορεάτικα και αραβικά.

Στην πρώτη θέση της έρευνας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δίνει τη δυνατότητα μετάφρασης σε 13 ξένες γλώσσες, ενώ ακολουθεί η Μπαρτσελόνα με 10 γλώσσες. Ολυμπιακός και Μπάγερν Μονάχου μοιράζονται την τρίτη θέση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διάκριση για το site του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.