ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δικηγόρος Μαρινάκη: «Ταφόπλακα…»

Ο Βασίλης Δημακόπουλος αναφέρθηκε στη δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για «ταφόπλακα» στη δίωξη. Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά.
Δικηγόρος Μαρινάκη: «Ταφόπλακα…»

Με βούλευμά του, ο Άρειος Πάγος απάλλαξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, που συντηρήθηκε επί μία τετραετία.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού αισθάνονται δικαιωμένοι και είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον όλων αυτών που λασπολογούσαν τόσα χρόνια. Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος (φωτογραφία), τόνισε πως ο Άρειος Πάγος έβαλε… ταφόπλακα στη δίωξη και ανέφερε πως περιμένει απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και για τις δύο τελευταίες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημακόπουλος δήλωσε: «Ο Άρειος Πάγος βάζει ταφόπλακα στη δίωξη ως προς τις πράξεις για τις οποίες είχε αθωωθεί ο κ. Μαρινάκης από την απόβαση του Συμβουλίου Εφετών, οι οποίες καθίστανται αμετάκλητες και με τον τρόπο αυτό δικαιώνεται απόλυτα. Παράλληλα, αναιρούνται οι παραπεμπτικές διατάξεις για παράβαση του αθλητικού νόμου περί αθλητικής δωροδοκίας, καθώς και οι αντίστοιχες ως προς τη σύσταση συμμορίας γιατί δεν θεωρούνται δικαιολογημένες. Πλέον, σε βαθμό βεβαιότητας αναμένω απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και για τις εν λόγω διατάξεις».

Επίσης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έγραψε στο Facebook: «Θα σας συντρίβει πάντα η αλήθεια! Τέρμα τελεσίδικα τα παραμύθια σας για «εγκληματική οργάνωση». Με βούλα του Αρείου Πάγου! Εμείς, όμως, όλους αυτούς που λασπώνατε τόσα χρόνια θα σας κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο μέχρι να πληρώσετε για αυτά που κάνατε…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικηγόρος Μαρινάκη: «Ταφόπλακα…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.