ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας

Η εξαιρετική περίπτωση του Χοσέ Λιόν και ο Ζοάο Αουρέλιο, που φέρεται να έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

FUTEBOL - Lionn. Jogo Rio Ave - Maritimo, a contar para a 21 jornada da Liga NOS, realizado no Estadio dos Arcos em Vila do Conde. Segunda, 13 de Fevereiro de 2017. (EPOCA 2016/2017) (Vitor Garcez)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στις περισσότερες θέσεις της εντεκάδας εν όψει της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει τις σκέψεις του για το δεξί άκρο της άμυνας.

Όπως αναφέρει το Sportime στο φύλλο της Δευτέρας (16/4), ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού εξετάζει δύο γνώριμες (προς τον ίδιο) περιπτώσεις από την πορτογαλική αγορά. Ο πρώτος υποψήφιος δεξιός οπισθοφύλακας είναι ο Χοσέ Λιόν (φωτό), ο οποίος είναι 29 ετών και αγωνίζεται στη Ρίο Άβε. Μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και έχει συνεργαστεί με τον Μαρτίνς στη συγκεκριμένη ομάδα από το 2014 μέχρι το 2016.

Ο δεύτερος δεξιός μπακ είναι ο Ζοάο Αουρέλιο, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2016, ύστερα από προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 30χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά διαπραγματεύεται την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γκιμαράες.

Exit mobile version