ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: Πέτυχε το τέταρτο χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό (vids)

Η δεύτερη φορά που ο Ελ Αραμπί σκοράρει τριπλέτα απέναντι στον Ατρόμητο

Ο Ελ Αραμπί έφτασε τα 50 γκολ στο πρωτάθλημα
Ο Ελ Αραμπί έφτασε τα 50 γκολ στο πρωτάθλημα
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το πόσο φονικός σκόρερ είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, το γνωρίζει όλο το πανελλήνιο. Ο Μαροκινός άσος του Ολυμπιακού άνοιξε ξανά πυρ και πέτυχε ιστορική επίδοση.

Ο 35χρονος φορ των «ερυθρολεύκων» μετουσίωσε τις εκπληκτικές εμπνεύσεις του Αγκιμπού Καμαρά σε γκολ και έφτασε σε ένα χατ-τρικ (36΄, 50΄, 62΄) που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του Ατρομήτου.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαροκινός σκοράρει τριπλέτα στη Super League. Το έχει ξανακάνει και μάλιστα άλλες τρεις φορές.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2019-2020. Τότε, τον Ιανουάριο του 2020, ο Ελ Αραμπί τίναξε τα δίχτυα της Λαμίας για το πρωτάθλημα τρεις φορές συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επικράτηση στο ΔΑΚ (0-4).

Εννιά μήνες αργότερα, «γέννησε» το δεύτερο χατ-τρικ με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το 4-0 στη σεζόν 20-21, στις 17 Οκτωβρίου του 2020 διαμορφώθηκε από τον Μαροκινό στράικερ, ο οποίος δεν πιανόταν.

Το τρίτο, συνέβη σχεδόν ένα χρόνο πριν. Στις 5 Δεκεμβρίου του 2020, ξανά για τη Super League, ο επιθετικός των Πειραιωτών ήταν ο πρωταγωνιστής στο 4-1 επί του Βόλου στο Φάληρο.

Κι επειδή αρέσκεται και στις εκτός έδρας εμφανίσεις για τέτοιου είδους επιδόσεις, ο Μαροκινός χτύπησε ξανά, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, στο 0-3 που φέρνει τον Ολυμπιακό στο συν 11 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

 

Exit mobile version