ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς

Ετοιμος να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως αποκάλυψε χθες το sportime.gr, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Η πορτογαλική εφημερίδα “O’Jogo” επιβεβαίωσε τα όσα έγραψε χθες στο sportime.gr. Οτι δηλαδή υπάρχει συμφωνία του 48χρονου προπονητή με...

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ετοιμος να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως αποκάλυψε χθες το sportime.gr, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Η πορτογαλική εφημερίδα “O’Jogo” επιβεβαίωσε τα όσα έγραψε χθες στο sportime.gr.

Οτι δηλαδή υπάρχει συμφωνία του 48χρονου προπονητή με τους “ερυθρόλευκους”. Πάντα με βασητο δημοσίευμα ο Μαρτίνς αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα, την ερχόμενη εβδομάδα, για να επισημοποιηθεί η συνεργασία του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνο, παρά το γεγονός πως οι Πορτογάλοι αναφέρουν για διετές συμβόλαιο.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός έχει πάρει την απόφαση να εμπιστευθεί τις τύχες της ομάδας σε Πορτογάλο προπονητή. Πέρσι ήταν και ο Πάουλο Μπέντο, που ήταν στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου, για να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν.

Exit mobile version