ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: Η σκληρή δουλειά για την επιστροφή (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και δουλεύει σκληρά με στόχο την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Φορτούνης
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και δουλεύει σκληρά με στόχο την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στη φετινή προετοιμασίας της ομάδας, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο τελευταίο φιλικό με το Αμβούργο, περίπου 2 εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Έτσι, αναγκάζεται να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα,με τον ίδιο όμως να έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: «Ο Καρεμπέ μιλάει για τον Λοβέρα»

Ο επικεφαλής φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σκορδής, ο οποίος έχει αναλάβει κατά κύριο λόγο την επιστροφή του Φορτούνη στη δράση, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο που δείχνει τη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας άσος για να επιστρέψει πιο δυνατός.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «ξεκίνησε δυναμικά ο δρόμος της επιστροφής». Παράλληλα, σημειώνει πως ξεπέρασε τους φόβους του, δουλεύει δυνατά και με θέληση, αποφασισμένος να γυρίσει πιο δυνατός και έμαθε να είναι νικητής.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version