ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ομάρ: Αγωνία για την όραση του παίκτη της Γαλατάσαραϊ

Στην Γαλατάσαραϊ υπάρχει αγωνία από χθες το βράδυ επειδή ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια από ένα πυροτέχνημα.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην Γαλατάσαραϊ υπάρχει αγωνία από χθες το βράδυ επειδή ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια από ένα πυροτέχνημα.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια όταν ένα πυροτέχνημα εξερράγη στα χέρια του. Έτσι στην Γαλατάσαραϊ βρίσκονται στο… πόδι για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Νορβηγός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μια επέμβαση και μέσα στη μέρα θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για το αν θα σωθεί η όρασή του.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν επίσης να τραυματιστεί στο χέρι, ενώ έχει εγκαύματα στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντζιος: «Παίρνουμε τον Ιωάννου-Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατά, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ τόνισε για το ατυχές γεγονός: «Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Περάσαμε όλοι μαζί την αλλαγή το χρόνου στην εντατική. Θέλω να πω όμως πως είναι εξοργιστικό και ντροπή κάποιοι να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες στα social media. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει οικογένεια και φίλους. Δεν έχουν καθόλου συνείδηση; Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους αυτό το θέμα»

Όσο για την κατάσταση του Ομάρ δήλωσε: «Κάποια βεγγαλικά έσκασαν στα χέρια του. Νομίζω πως συνέβη μεταξύ 21:00 και 22:00 το βράδυ. Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του. Ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον και μιλά με τους γιατρούς. Μίλησα μαζί του και με ευχαρίστησε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν κλαμπ για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, προσευχόμαστε για το καλύτερο».

Exit mobile version