ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για ποιο λόγο ο Μαρτίνεθ προτίμησε τον Καρβάλιο και όχι τον Αλεξανδρόπουλο;

Ο προπονητής πάντα ξέρει καλύτερα, ωστόσο η προτίμηση του Μαρτίνεθ στον Καρβάλιο και όχι στον Αλεξανδρόπουλο δε στέκει

Ο προπονητής πάντα ξέρει καλύτερα, ωστόσο η προτίμηση του Μαρτίνεθ στον Καρβάλιο και όχι στον Αλεξανδρόπουλο δε στέκει
Για ποιο λόγο ο Μαρτίνεθ προτίμησε τον Καρβάλιο και όχι τον Αλεξανδρόπουλο;
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ προτίμησε να επιλέξει τον Ζοάο Καρβάλιο και όχι τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο Ολυμπιακός έχει να περιμένει και να κερδίσει περισσότερα από τον Έλληνα χαφ. Ο προπονητής ξέρει πάντα περισσότερα..

Μπορεί η συζήτηση να είναι άτοπη. Με άλλα λόγια, ο Ζοάο Καρβάλιο να μείνει εκτός 20άδας, για παράδειγμα. Δεν παύει όμως ο Πορτογάλος μέσος να είναι στους 22 που επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο νεαρός Έλληνας χαφ έχει τα ζητηματάκια του. Καμία αντίρρηση. Θα θυμάστε ένα «πούλημα» της μπάλας στη μεσαία γραμμή στην αναμέτρηση με τη Λαμία φερ’ ειπείν. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει να περιμένει από την εξέλιξή του και από τις εμπειρίες που είναι να πάει παίρνοντας… μυρωδιά από ντέρμπι όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος δε μας έχει δείξει τις όποιες δυνατότητές του. Δεν ξέρω πόσα μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός από την περίπτωσή του. Στην προετοιμασία ήταν εξαιρετικός, στα φιλικά επίσης, αλλά στα επίσημα βλέπουμε μία από τα ίδια. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πιστεύει πολύ στον Καρβάλιο ωστόσο, παρά το νωχελικό ξεκίνημα στη σεζόν. Την ίδια στιγμή που ο Αλεξανδρόπουλος έχει ένα ευρωπαϊκό γκολ πρόκρισης ήδη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, δεν είναι τακτική επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Αλεξανδρόπουλος ήταν κάπως επιβαρυμένος και κρίθηκε σκόπιμο να προστατευτεί από πιθανό τραυματισμό. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που όταν αγωνίζεται το κάνει με μεγάλη ένταση και πολλά τρεξίματα. Ας μην ξεχνάμε πως επί της ουσίας ένα χρόνο ήταν εκτός δράσης…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Exit mobile version