ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απόλυτη ανατροπή με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό!

Μεγάλη ανατροπή με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό και όλα τα ενδεχόμενα αντοικτά

Τα πάνω - κάτω με τον Μαντί Καμαρά, καθώς σύμφωνα με το Sportime δεν αποκλείεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός να του προτείνει ακόμη και νέο συμβόλαιο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τα πάνω – κάτω στους «ερυθρόλευκους» με τον Μαντί Καμαρά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime δεν αποκλείεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός να του προτείνει ακόμη και νέο συμβόλαιο!

Από εκεί δηλαδή που ο Μαντί Καμαρά έδειχνε να έχει «τελειώσει» για τον Ολυμπιακό, όλα είναι πλέον ανοικτά. Διότι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει τον τρόπο του με μερικούς παίκτες. Αυτό δείχνουν οι πρώτες μέρες του.

Διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες πως αυτό το καλοκαίρι η εξέλιξη του θέματος του μέσου από τη Γουινέα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η εξέλιξη με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σας είχαμε γράψει συγκεκριμένα.

Η απόλυτη ανατροπή με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό!

Πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Στα 4-5 εκατ. ευρώ δεν συναινεί. Θέλει κάτι παραπάνω.

Από την άλλη, ο Μαντί που είχε ακουστεί μέχρι και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ διανύει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Τι θα κάνει; Θα περιμένει ως τα μέσα Αυγούστου. Αν έρθει πρόταση από έξι και πάνω, θα πουλήσει.

Αν όχι, μπορεί να προτείνει και νέο συμβόλαιο. Το τι θα κάνει ο Καμαρά βέβαια σε ένα τέτοιο σενάριο είναι μια άλλη ιστορία.

Αλλά γενικώς, μπαίνει σε νέα δεδομένα (θετικά) η σχέση Ολυμπιακού – Μαντί…

Στο φιλικό με τη Νόριτς μάλιστα η απουσία του ήταν εμφανής. Το δίδυμο Ιμπόρα, Μπουχαλάκης δεν βγήκε στη μεσαία γραμμή. Τα τρεξίματά του έλειψαν. Πέρασε στο παιχνίδι και ισορρόπησε η κατάσταση. Γενικώς, ο Μαντί Καμαρά δείχνει ξανά σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version