ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προσέγγιση του Πρτσιτς!

Η πλευρά του Βόσνιου κεντρικού μέσου ρώτησε τον Ολυμπιακό αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και αν ισχύει ακόμα η προσφορά του!

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Σανίν Πρτσιτς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και προσέγγισε τον Ολυμπιακό για το αν ισχύει ακόμα η επίσημη πρόταση που του έχει καταθέσει.

Όπως γράφει η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Τρίτης (3/7), η πλευρά του Βόσνιου κεντρικού μέσου, μέσω του μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, ρώτησε τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για το αν εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πελάτη του.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν… συγκινήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί από τη στιγμή που ο παίκτης δείχνει να αλλάζει στάση και να σκέφτεται, πλέον, σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος χαφ είχε έρθει στη χώρα μας προς τα τέλη Μαΐου, δέχθηκε μία μεγάλη προσφορά από τον Ολυμπιακό και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά δεν απάντησε ποτέ. Δεν έκλεισε, όμως, και την πόρτα. Στην πορεία δεν βρήκε την πρόταση που ήθελε από ομάδα πιο προηγμένου Πρωταθλήματος και τη δεδομένη χρονική στιγμή προσέγγισε τον Ολυμπιακό για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Exit mobile version