ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η πρόταση του Ολυμπιακού για Σολδάνο»

Νέες αναφορές στην Αργεντινή για τον 23χρονο επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε, με το θέμα να αναμένεται να τελειώσει έως τις 24 του μήνα, που λήγει η προθεσμία για μεταγραφή ξένου παίκτη στην Αργεντινή

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ουνιόν Σάντα Φε έχει βάλει πωλητήριο στον Φράνκο Σολδάνο και περιμένει. Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «El Litoral», μόνο ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση: «Μόνο ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Ουνιόν.

Αυτή έχει να κάνει με 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με την Ουνιόν να κρατάει 25% σε ποσοστό μεταπώλησης, αφού το άλλο ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή».

Η Ουνιόν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «unosantafe» έχει βρει μια καλή περίπτωση από την Ευρώπη. Πρέπει όμως να έχει κάνει την κίνηση έως τις 24 του μήνα, που κλείνει η μεταγραφική αγορά στην Αργεντινή για παίκτες που θα έρθουν από το εξωτερικό.

Όταν ολοκληρώσει την κίνηση της θα ολοκληρωθεί και το θέμα της μετακίνησης του Φράνκο Σολδάνο, με τον Ολυμπιακό να είναι ανάμεσα στους διεκδικητές, έχοντας κάνει συγκεκριμένη πρόταση.

Ο τεχνικός της Ουνιόν Σάντα Φε, Λεονάρντο Μαντελόν, τόνισε πως θα αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας, με την αποχώρηση του Σολδάνο, δείχνοντας το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του.

Στην παρούσα φάση ο 23χρονος άσος, που έχει κάνει το άνοιγμα του προς τον Ολυμπιακό, αφού μόνο σε αυτόν αναφέρθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του και σε καμία άλλη ομάδα, κάνει τις προπονήσεις του ενόψει του αγώνα της Δευτέρας, απέναντι στην Σαν Μαρτίν Τουκουμάν, για την 2η αγωνιστική του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Σολδάνο: «Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες»

Η πρόταση του Ολυμπιακού δελεάζει τον Σολδάνο

Exit mobile version