ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς για… κηδεία και τη Σίτι που θα χωρίσει την Αγγλία στα 2 (pics)

Καυστικά ποσταρίσματα πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, θέλοντας να σχολιάσει ένα πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας και τα όσα έχουν γίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αρχικά, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε ανάρτηση με το πρωτοσέλιδο της Live Sport, που μιλούσε για «κηδεία» μετά την ήττα της ομάδας του Πειραιά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τυχόν επεισόδια θα οδηγήσουν...

Καραπαπάς για... κηδεία και τη Σίτι που θα χωρίσει την Αγγλία στα 2 (pics)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καυστικά ποσταρίσματα πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, θέλοντας να σχολιάσει ένα πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας και τα όσα έχουν γίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε ανάρτηση με το πρωτοσέλιδο της Live Sport, που μιλούσε για «κηδεία» μετά την ήττα της ομάδας του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τυχόν επεισόδια θα οδηγήσουν σε διακοπή το πρωτάθλημα! (vids)

Εκεί έγραψε: «Αυτός ο κομπλεξικός που έκανε αυτό το πρωτοσέλιδο μάλλον δεν πρέπει να ξέρει… 1. Ότι έχει επαναληπτικό και… 2. να μετράει από το 0 έως το 50!!!»

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού στη συνέχεια πόσταρε την είδηση για την τιμωρία των πρωταθλητών Αγγλίας, γράφοντας: «1. Η Αγγλία χωρίζεται στα 2(Θα χώριζαν και την Ευρώπη αλλά τους πρόλαβε το Brexit). 2. Ο Άγγλος πρωθυπουργός και η κυβέρνηση τρέχουν να τους σώσουν (τι; Όχι; Πως όχι;)».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version