ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Γνώρισμα κάθε Χούντας…»

Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού για τη δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε μέσω του Κώστα Καραπαπά.
Καραπαπάς: «Γνώρισμα κάθε Χούντας…»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Κώστας Καραπαπάς, μετά την ποινική δίωξη κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση των Πρωταθλητών Ελλάδας και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέστησε σαφές πως ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου παραμένει δυνατός και από αυτήν τη δοκιμασία θα βγει ακόμα πιο ισχυρός, παρά τον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος, αλλά και η ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο Facebook: «Γνώρισμα κάθε Χούντας να στήνει σκευωρίες και να λασπώνει αθώους. Οι αθώοι είναι κάποιες φορές αδύνατοι και λυγάνε. Κάποιες φορές όμως είναι ΔΥΝΑΤΟΙ και με την αδικία γίνονται πιο ΔΥΝΑΤΟΙ. Το μόνο σίγουρο; Όσοι έστησαν ή ενεπλάκησαν με αυτή τη βρωμιά δε θα μείνουν ατιμώρητοι. «Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Γνώρισμα κάθε Χούντας…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.