Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Καραπαπάς: «Κανένας ΚΕΡΑΤΑΣ δεν έδωσε ποτέ τίποτα στον Ολυμπιακό»

Βαγγέλης Λάσκαρης
Καραπαπάς: «Κανένας ΚΕΡΑΤΑΣ δεν έδωσε ποτέ τίποτα στον Ολυμπιακό»

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Παραπαπάς απάντησε σε δημοσίευση ηλεκτρονικού μέσου που μιλούσε για εκμετάλλευση εκλεκτών εκτάσεων από τους Πειραιώτες

Οργισμένη απάντηση επιφύλασσε ο Κώστας Καραπαπάς σε ηλεκτρονικό δημοσίευμα που υπονοούσε ότι χαρίζονται στον Ολυμπιακό προσοδοφόρες εκτάσεις.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε σε δημοσίευση ηλεκτρονικού μέσου που μιλούσε για εκμετάλλευση εκλεκτών εκτάσεων από τους Πειραιώτες, ώστε να δημιουργούν εγκαταστάσεις για την ομάδα τους.

Με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Καραπαπάς ξεκίνησε με το ρητό «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», ενώ στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων πως «για 100 χρόνια ο Ολυμπιακός θα πληρώνει 15% από τα έσοδά του γιατί κανένας ΚΕΡΑΤΑΣ δεν έδωσε ποτέ τίποτα για την ομάδα που υποστηρίζει η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ».

Παράλληλα στην αρχή έκανε λόγο για άλλα έργα τα οποία επινοικιάζονται για «ψίχουλα», όπως η «Πυλαία, τα οικόπεδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, το πρότζεκτ του Βοτανικού και της Αγιά- Σοφιάς».

Δημοφιλη Αρθρα