ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Περιμένουμε ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν έχει περάσει καιρός από τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Θύρας 7 σχετικά με τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν, για το κόμμα της συγκυβέρνησης. Και σήμερα προέκυψε αανακοίνωση από την Θύρα 4 του ΠΑΟΚ, για κινητοποιήσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτήν αναφέρθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με μήνυμα, που έστειλε, μέσω...

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν έχει περάσει καιρός από τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Θύρας 7 σχετικά με τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν, για το κόμμα της συγκυβέρνησης. Και σήμερα προέκυψε αανακοίνωση από την Θύρα 4 του ΠΑΟΚ, για κινητοποιήσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτήν αναφέρθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με μήνυμα, που έστειλε, μέσω του προφίλ του στο facebook, αναμένοντας τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Περιμένουμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις Κοντονή και Τζανακόπουλου για τους «εγκάθετους» και «βαλτούς» που απειλούν (ανακοίνωση Θύρας 4)για «θερμό καλοκαίρι» την Κυβέρνηση Τσίπρα. Προσοχή μην την πατήσετε όμως. Είναι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ. Το «εγκάθετοι του Σαββίδη» δεν το… έχετε, ε;»

Exit mobile version