ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Θα τους κυνηγήσουμε, αποφασίζουν 8 κατσαπλιάδες»

Ο Ολυμπιακός κατά της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Λίγκας...

Ο Κώστας Καραπαπάς έριξε βέλη στον Τζον Φαν΄τ Σχιπ με αφορμή το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνικής των Σωκράτη, Μανωλά.
Συντάκτης: Δημήτρης Μαργωμένος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, εκφράστηκε κατά της ΕΠΟ τονίζοντας ξανά τη θέση του Ολυμπιακού για ανεξαρτοποίηση της Λίγκας από την Ομοσπονδία:

«Όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουμε δει λαμόγια, στοιχηματζήδες, απατεώνες, κάθε λογής υπόκοσμο, αστοιχείωτους, αμόρφωτους, βρώμικους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Τέλος ο Γκάρι Ροντρίγκες από τη Φενέρμπαχτσε – Τελικές επαφές με Αλ Ιτιχάντ

Όμως ποτέ δεν υπήρχε στο παρελθόν μια τόσο χυδαία αντιμετώπιση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στο άθλημα και σε συγκεκριμένες ομάδες.

Η ξεφτίλα τους δεν έχει προηγούμενο. Είναι η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον έχουν γίνει παραποδόσφαιρο και η αξία του αθλήματος και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκμηδενίζεται συνεχώς.

Δεν μπορεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να στηρίζεται στις αποφάσεις 8 κατσαπλιάδων, που επιδεικτικά παραβιάζουν τις αποφάσεις και συστάσεις της FIFA, της UEFA, των τηλεοπτικών παρόχων και τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Ο Ολυμπιακός θα τους κυνηγήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης για όλες τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις τους.

Δηλώνουμε στον συνεταιρισμό ότι ο Ολυμπιακός θα διακόψει κάθε σχέση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ταυτόχρονα θα σταματήσει να χρηματοδοτεί με οποιοσδήποτε τρόπο την ΕΠΟ με αυτό το σάπιο σύστημα.

Μας κάνει κακό η ΕΠΟ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο προϊόν μας, στις επενδύσεις μας και εν γενεί στην αξία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πρέπει να διακόψουμε κάθε δεσμό και σχέση με αυτήν».

Exit mobile version