ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: Βόμβες για την ΕΠΟ του Μπαλτάκου

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς για το πώς λειτουργεί η ΕΠΟ. Φωνάζουν για τους ορισμούς των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής των play off οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Κώστας Καραπαπάς στα γραφεία της ΕΠΟ
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός και ΕΠΟ βρίσκονται στα μαχαίρια! Ο Κώστας Καραπαπάς με μία ακόμη ανάρτησή του εξαπέλυσε επίθεση στην Ομοσπονδία.

Μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον Τάκη Μπαλτάκο και τη φούστα ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ξανά τους τόνους.

Ξεκαθάρισε τι ακριβώς λέει η Ολιστική Μελέτη και τι συμβαίνει επί προεδρίας Μπαλτάκου. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως ο Μάνταλος θα έπρεπε να είναι στο ερασιτεχνικό, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλους!

Η ανάρτησή που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς: «Ξέρετε τι λέει η Ολιστική Μελέτη; Μέχρι το 2024 τρεις ξένοι στην ΚΕΔ για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μπένετ (πρόεδρος ΚΕΔ), Καπέλα (VAR) και ένας Αυστριακός για τους παρατηρητές που μάλλον δουλεύει μόνον στις Αλπεις γιατί δεν τον έχει δει κανείς στην Ελλάδα. Μάνταλοι και λοιποί στο Ερασιτεχνικό. Αυτά λέει η Ολιστική Μελέτη. Δηλαδή; Η Κυβέρνηση και οι FIFA/UEFA! Και τι έγινε;

Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει άλλο… καθεστώς. Πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, σήμερα το πρωί, παρεάκι Μπένετ, Μάνταλος, ο… πανταχού παρών Δανιήλ (που πρέπει να έχει ξεχάσει τους δρόμους της Πάτρας) και αν πάει θα χαθεί, αφού είναι κάθε μέρα στην ΕΠΟ και όλοι μαζί στο γραφείο του Μπαλτάκου. Όσο για την Ολιστική Μελέτη; Πρέπει να είναι στους κάδους έξω από τον οίκο… της HFF».

Η «ερυθρόλευκη» δυσαρέσκεια δεν σταματάει εκεί. Υπήρξε και διαρροή σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών της 2ης αγωνιστικής της των play off της Super League 1.

«Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους. Σε όλη την συνάντηση Μπένετ-ομάδων των πλει οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος», έλεγαν στον Πειραιά.

Εκτός αυτού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως στο Παναθηναϊκός – Βόλος μπήκε Έλληνας διαιτητής (σ.σ. Μανούχος). Όσο για τον Πορτογάλο Βερίσιμο που ορίστηκε στο Ολυμπιακός – Άρης, αναφέρθηκαν στις περσινές του επιδόσεις και το γεγονός πως χρειάστηκε αρκετά λεπτά για «μία πεντακάθαρη φάση στο VAR». Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο πρέπει «Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

 

Exit mobile version