ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: «Νέα σεζόν και νέα πρόκληση»

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League για τη νέα σεζόν. Μετά την κακή χρονιά του Ολυμπιακού, πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους την ερχόμενη χρονιά, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτό επεσήμανε και μέσο του Instagram και ο...
Καρεμπέ: «Νέα σεζόν και νέα πρόκληση»

Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League για τη νέα σεζόν.

Μετά την κακή χρονιά του Ολυμπιακού, πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους την ερχόμενη χρονιά, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αυτό επεσήμανε και μέσο του Instagram και ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, που ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόγραμμα των Πειραιωτών γράφοντας: «Νέα σεζόν, για μία νέα πρόκληση, με έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνουμε πρωταθλητές».

https://www.instagram.com/p/BmYAcGPAENW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρεμπέ: «Νέα σεζόν και νέα πρόκληση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.