ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Μετά από αυτό που έκανε λέτε να φύγει;

Την ίδια ώρα πάντως ο Μεντιλίμπαρ έχει πάθει... πλάκα με τον Φορτούνη.
Κώστας Φορτούνης: Μετά από αυτό που έκανε λέτε να φύγει;

Κώστας Φορτούνης: Μετά από αυτό που έκανε λέτε να φύγει ο παίκτης από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι;

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί εδώ και δύο μήνες να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με τoν Ολυμπιακό την επέκταση του συμβολαίου του.

Η αλήθεια είναι πως Φορτούνης και Ολυμπιακός δεν έχουν ακόμα κάτσει… επίσημα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όμως ο χαρισματικός Έλληνας μέσος έχει δείξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πως θέλει να μείνει.

Κώστας Φορτούνης: Μετά από αυτό που έκανε λέτε να φύγει;

Έκανε επένδυση με την αγορά κατοικιών στη Γλυφάδα, τραγούδησε συνθήματα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην άλλη γραμμή της βιντεοκλήσης, μετά τη νίκη της ομάδας στην Τούμπα και τώρα πήγε με το γιο του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου φώναξαν με την… ψυχή τους συνθήματα μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Εσείς λέτε με όλα αυτά να… ψάχνει να φύγει;

Και να προσθέσουμε και τη λατρεία που έχει ο Μεντιλίμπαρ για τον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο θεωρεί κεφάλαιο (σ.σ. και τον καλύτερο παίκτη) του Ολυμπιακού.

Μόλις κάτσουν στο τραπέζι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κώστας Φορτούνης θα υπάρξει σίγουρα συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακός: Δεν το περίμεναν από αυτόν τον παίκτη

Ο Μεντιλίμπαρ σημείωσε τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός από τις άλλες ομάδες

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

 


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Φορτούνης: Μετά από αυτό που έκανε λέτε να φύγει;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.