ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Καραπαπάς: Συγκίνηση για τον Νίκο Αναστόπουλο

Τα έντονα συναισθήματά του εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας για τον Νίκο Αναστόπουλο.
Κώστας Καραπαπάς: Συγκίνηση για τον Νίκο Αναστόπουλο

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε το παρών στη γιορτή του Νίκου Αναστόπουλου για τα 40 χρόνια από τότε που κατέκτησε το «Χάλκινο παπούτσι» στην Ευρώπη, πετυχαίνοντα 29 γκολ.

Μετά από 40 χρόνια, παρουσίασε στη μπουτίκ του Ολυμπιακού την επετειακή φανέλα από εκείνη την εποχή και τιμήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην ομιλία του και στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεών του, ο Αναστόπουλος, αναφέρθηκε στη συνεισφορά των συμπαικτών του για να καταφέρει αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα. Μάλιστα έκανε πλάκα λέγοντας πως… έψηνε τον Κοκολάκη για να του δίνει τη μπάλα.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε εκεί και στη συνέχεια μέσω δημοσίευσης στα Social Media, μίλησε με «θερμά» λόγια για τον «Μουστάκια».

«Ούτε εγώ πίστευα πόσο θα συγκινηθώ μιλώντας για τον άνθρωπο που γέμιζε τους τοίχους του εφηβικού μου δωματίου. Για τον ΘΡΥΛΟ Νίκο Αναστόπουλο. Οι συλλεκτικές ιερές ερυθρόλευκες και ριγωτές, είναι θύμηση της προσφοράς του και κομμάτι της δικής μας ζωής. Της δικής μας ερυθρόλευκης ζωής», είπε χαρακτηριστικά.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.