ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυνηγάει και Ντα Σίλβα ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Γάλλο στόπερ.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Τύπος της Πορτογαλίας θεωρεί τελειωμένη τη μεταγραφή του Ντομίνγκος Ντουάρτε, χωρίς ακόμα να έχει αναφέρει το παραμικρό ο Ολυμπιακός, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν και σε δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Νταμιάν Ντα Σίλβα, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με τους Πειραιώτες πριν από κάποιες ημέρες. Ο Γάλλος στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καέν, ήταν έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Τραμπζονσπόρ, αλλά οι Τούρκοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός μπήκε «σφήνα» στην υπόθεση, ανεβάζοντας την προσφορά του προς τον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Η συγκεκριμένη πληροφορία ενισχύεται από τη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία έχει κατατεθεί πρόταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση ενός κεντρικού αμυντικού, χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποιον από τους τέσσερις του υπάρχοντος ρόστερ πρόκειται (Ένγκελς, Βούκοβιτς, Σισέ, Νικολάου).

Σίγουροι οι Πορτογάλοι για Ντουάρτε!

Exit mobile version