ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: «Μια νέα αυτοκρατορία ξεκίνησε»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του τίτλου στο χάντμπολ από τους «ερυθρόλευκους» με μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρησαν το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος και του πρώτου νταμπλ.

Ένα ακόμα πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Αυτό από την ομάδα χάντμπολ, που νίκησε με 24-23 την ΑΕΚ, στο 5ο παιχνίδι. Μάλιστα, έκανε την ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 νίκες, για να κάνει το 3-2 στη σειρά των τελικών.

Το νεοσύστατο τμήμα κατέκτησε φέτος το νταμπλ και αναμφίβολα έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα. Μετά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα συγχαρητήρια του έστειλε και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ για το νταμπλ! Μια ακόμα ομάδα, σε ένα ακόμα σπορ αρχίζει την αυτοκρατορία της στον Ελληνικό Αθλητισμό! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, στο Facebook.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει έμπρακτα όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και για μια ακόμα φορά πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του συλλόγου την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση -με μεγάλη ανατροπή στη σειρά- του πρώτου πρωταθλήματος και ιστορικού νταμπλ!

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία επιτυχία, στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς!

Οι κούπες είναι αμέτρητες!».

Exit mobile version