Ολυμπιακός

Ξεκάθαρος ο Πορτογάλος τεχνικός για το πως βλέπει την αναμέτρηση που θα δώσει ο Ολυμπιακός, την Κυριακή στο Ηράκλειο

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την εικόνα για το πως βλέπει το ματς με τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως με νίκη στην έδρα του κατακτάς και το πρωτάθλημα

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος για τον τρόπο που «βλέπει» την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Βινάγκρε

Στην συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της NOVA, υπογράμμισε ότι το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε και για τις διαφορές του Ολυμπιακού στα ημίχρονο, επισημαίνοντας πως σκοπός είναι η νίκη και όχι πως παρουσιάζεται στα 45λεπτα των αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Γιατί πρόκειται για μία ομάδα πολύ καλά προσανατολισμένη, εμπόδιο για όλους τους αντιπάλους της. Πρόκειται για μία έδρα δύσκολη. τΤο παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό που μπορούμε να πούμε ότι όποιος θέλει να γίνει πρωταθλητής πρέπει πρώτα να περάσει από το γήπεδο του ΟΦΗ. Σίγουρα υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά όποιος περάσει από εκεί πάει για το πρωτάθλημα».

Για το πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο: «Το παιχνίδι με την Σίτι δεν είναι το κριτήριο για τα πρώτα ημίχρονα. Απέναντι στην Σίτι μπήκαμε με υπερβολικό σεβασμό. Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά, ενώ εμείς κάναμε το αντίθετο, αφήσαμε την Σίτι να κάνει το παιχνίδι της. Ο ΟΦΗ είναι δύσκολος αντίπαλος, θα χρειαστεί δυνατός χαρακτήρας και προσωπικότητα. Οι παίκτες που θα μπουν μέσα θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι. Πρέπει να μπουν δυνατά, δεν μας επηρεάζει αν η νίκη έρθει από το α’ ή το β’ ημίχρονο, σκοπός μας πάντα είναι η νίκη και όχι αν η εμφάνιση είναι καλή ή όχι στο α’ ή το β’ ημίχρονο. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν πρέπει να είναι μαχητικοί με χαρακτήρα και να τα δώσουν όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Μαρτίνς: Το θέμα με τον Βινάγκρε

Για τους τραυματίες: «Έχουμε την περίπτωση του Βινάγκρε που έχει μία μικρή ενόχληση, θα το κρίνουμε μέχρι τελεταία στιγμή. Υπάρχει και η περίπτωση του Μπα, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι».

Για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και την κλήση του στην Εθνική: «Είμαστε χαρούμενοι, περήφανοι και ικανοποιημένοι από την πρόοδο του Ραντζέλοβιτς. Είναι ένας παίκτης που έχει προοδεύσει πάρα πολύ και μέσα από τον Ολυμπιακό έχει δείξει την πορεία της εξέλιξής του. Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερη αναγνώριση από αυτή την επιλογή στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορούμε να δηλώνουμε παρά ευτυχείς που τον έχουμε στον Ολυμπιακό».