ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: «Πιστεύω στις ικανότητες της ομάδας, ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, δηλώνει δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μαρτίνς: «Πιστεύω στις ικανότητες της ομάδας, ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χθες (3/11)  ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς μετά από τρία ματς, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δεν χάνει την αισιοδοξία του όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Στο β’ μέρος πιο κοντά ήμασταν στο 1-1 παρά να βάλει ο αντίπαλος γκολ. Ήρθε όμως το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είχαμε την ικανότητα να εμφανίσουμε σε όλο το παιχνίδι αυτό που κάναμε στο β’ μέρος. Εάν μεταφέρουμε και στα επόμενα ματς την εικόνα του β’ μέρους έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω πολύ στις ικανότητες της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά το πιστεύουμε ότι μπορούμε την πρόκριση», κατέληξε ο Μαρτίνς.

Exit mobile version