ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Το μπέρδεμα με την αλλαγή και η φανταστική ατμόσφαιρα (vid)

Ο Μαρτίνς μίλησε για τον Καμαρά που βγήκε αργότερα στο ματς και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην ατμόσφαιρα των οπαδών που βοήθησε για να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός αλλά και τι έγινε με την αλλαγή του Μαντί Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός πέρασε πολλά για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αντβέρπ. Το ζητούμενο όμως είναι οι βαθμοί και αυτοί ήρθαν στην πρεμιέρα. Κάτι που τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για μια αλλαγή που τελικά έγινε καθυστερημένα, ωστόσο μπέρδεψε την κατάσταση. Ήταν αυτή με τον Βρουσάι. Που θα έπαιρνε την θέση του Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος, είπε, μέσω του Αγκιμπού Καμαρά, να τον αφήσουν μέσα στο ματς για λίγο ακόμα.

Κι εκεί ήταν που άλλαξαν όλα. Σηκώθηκε ο Βαλμπουενά για να πάρει την θέση του Εμβιλά. Με τον τελευταίο να ξαφνιάζεται για την αλλαγή.

Για όλα αυτά μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote.

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Το αξίζαμε! Η Αντβέρπ πίεσε πολύ, αλλά ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα».

Αν ήταν το καλύτερο ματς του Ρεάμπτσιουκ: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όλη την ομάδα. Έπαιξαν με δύναμη, αφοσίωση και θέληση. Ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε για την προσπάθεια που έκανε».

Για την αλλαγή με τον Βρουσάι που πήρε πίσω: «Η αλλαγή είχε προετοιμαστεί για να γίνει. Ο Μαντί ήθελε να συνεχίσει στο ματς, ο Βρουσάι δεν μπήκε τελικά, λίγο εκεί είχαμε έλλειψη στην συγκέντρωση, όμως ξαναβρήκαμε τον ρυθμό και προηγηθήκαμε ξανά».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Σίγουρα οι φίλαθλοι το έχω ξαναπεί πως είναι ο 12ος παίκτης μας. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, η παρουσία του κόσμου μας οδηγεί στη νίκη σε μεγάλο βαθμό».

 

Exit mobile version