ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με… μισή επίθεση κόντρα στον ΠΑΣ!

Ο Αχμέντ Χασάν έχει ένα αιμάτωμα από κλωτσιά που έφαγε στη ρεβάνς με την Μπέρνλι και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συντάκτης: Παναγιώτης Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/9, 21:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Αχμέντ Χασάν δεν κατάφερε να προπονηθεί, καθώς υποφέρει από ένα αιμάτωμα λόγω μιας κλωτσιάς που δέχθηκε στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπέρνλι. Ο Αιγύπτιος επιθετικός προοριζόταν για βασικός προκειμένου να πάρει… ανάσες ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, αλλά αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δεκαπέντε ημέρες, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση α’ βαθμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε από την αποστολή και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος οδοεύει προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έτσι, ο Δημήτρης Μάνος βρήκε θέση στην αποστολή και λογικά θα βρίσκεται στη 18άδα για πρώτη φορά. «Ντεμπούτο» σε αποστολή επίσημου αγώνα για τους Λεονάρντο Κούτρη και Γιάννη Μασούρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές και θα αποκλείσει 5 εξ αυτών λίγο πριν από τη σέντρα. Εκτός έμειναν οι Πάρντο, Ανδρούτσος, Νικολάου, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Exit mobile version