ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνη λύση ο απόλυτος έλεγχος από UEFA, FIFA

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή το Grexit. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών είναι οργισμένοι, με τα όσα δεν κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επισημαίνοντας πως έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί. Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστές και τις θέσεις τους, όπως τις εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω του προφίλ του...
Μόνη λύση ο απόλυτος έλεγχος από UEFA, FIFA

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή το Grexit. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών είναι οργισμένοι, με τα όσα δεν κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επισημαίνοντας πως έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί.

Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστές και τις θέσεις τους, όπως τις εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω του προφίλ του στο facebook.

“Ο αόρατος Πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λέει και προτάσεις για να αποφύγουμε το Grexit. Αντί να έχει ήδη παραιτηθεί κάνει και προτάσεις. Μόνος τρόπος να σωθεί το ποδόσφαιρο απο τους πολιτικούς και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το χώρο του αθλήματος, είναι ο απόλυτος έλεγχος άπο τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.
1) Διοίκηση με ΞΕΝΟΥΣ τεχνοκράτες που γνωρίζουν το σπορ στην Ομοσπονδία.
2) Ξένοι αρχιδιαιτητές και ΚΕΔ χωρίς Έλληνες.
3) Και επειδή οι κωμωδίες πλέον επεκτείνονται και στα πειθαρχικά όργανα, ας φέρουν και ξένους δικαστές. Και για 5 χρόνια να πάμε έτσι χωρίς αλλαγές.
Έχετε τη δύναμη να το κάνετε; Ας αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο όσοι το πονάνε πραγματικά”, ήταν το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνη λύση ο απόλυτος έλεγχος από UEFA, FIFA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!