Ο μέσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην επιθυμία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και τη νίκη απέναντι στην Λουκέρνη

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 την Λουκέρνη και περιμένει, ουσιαστικά, τον αντίπαλο του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, σχετικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

«Το περιμέναμε πως και πως. Η περσινή σεζόν ήταν λίγο περίεργη και θέλαμε να τους δώσουμε σαν πρώτη εικόνα μία καλή εμφάνιση. Μας βοήθησαν και νομίζω ότι με το ποδόσφαιρο που παίξαμε τους δώσαμε μία εικόνα για το τι μπορούμε να κάνουμε φέτος», είπε αρχκά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δεύτερο παιχνίδι στην Ελβετία και την προσέγγιση που θα έχει ο Ολυμπιακός: «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε στην Ελβετία με το ίδιο σκεπτικό που είχαμε και σήμερα (σ.σ. προχθές) και να κερδίσουμε ξανά. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ καλό πλεονέκτημα και προβάδισμα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να παίρνουμε νίκες σε όλους τους αγώνες. Με αυτήν τη νοοτροπία πρέπει να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα πάμε να κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα στην Ελβετία».