ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο μήνυμα Αράο σε Φλαμένγκο, από κοντά ο Ολυμπιακός

Μεταγραφή βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και να μην γίνει σήριαλ, είναι δύσκολο. Στην περίπτωση του Γουϊλιαν Αράο, όμως τα πράγματα είναι απλά. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος θέλει να φύγει για αν αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού θεωρεί πως έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Στην Βραζιλία ανέφεραν πως ο Γουϊλιαν Αράο έστειλε νέο μήνυμα στην...

Μεταγραφή βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και να μην γίνει σήριαλ, είναι δύσκολο. Στην περίπτωση του Γουϊλιαν Αράο, όμως τα πράγματα είναι απλά. Ο 26χρονος αμυντικός μέσος θέλει να φύγει για αν αγωνιστεί στην Ευρώπη, αφού θεωρεί πως έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω.

Στην Βραζιλία ανέφεραν πως ο Γουϊλιαν Αράο έστειλε νέο μήνυμα στην Φλαμένγκο πως θέλει να φύγει, όπως ανέφερε το Sportime στο φύλλο της Τετάρτης (18/7).

Ο τεχνικός της “Φλα”, Μαουρίτσιο Μπαρμπιέρι, δεν τον υπολογίζει και δεν αποκλείεται να μην τον βάλει να παίξει από την αρχή στο βραδινό ματς με τη Σάο Πάολο, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν και έχει αρκετές απουσίες στο κέντρο. Πάντως είναι στην αποστολή.

Τα νέα σενάρια στην Βραζιλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση. Φέρεται να ετοιμάζεται για να κάνει νέα πρόταση. Η Φλαμένγκο είναι διατεθειμενη να το συζητήσει για ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αν και αρχικά ζητούσε 5  εκατ. ευρώ, για το 60% των δικαιωμάτων του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προκρίνει την λύση του Γουϊλιαν Αράο, για το κέντρο, ως πρώτη και περιμένει να δει τι θα γίνει. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος, από την μέχρι στιγμής παρουσία των Μπουχαλάκη, Ανδρούτσου και θεωρεί επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός 8αριού, στοχεύοντας στον Γουϊλιαν Αράο.

Με τον Εμενίκε να έχει αποχωρήσει και τον Οφόε να ετοιμάζεται για Γάνδη, ο Ολυμπιακός ξεφορτώνεται βαριά συμβόλαια που του δίνουν την δυνατότητα να εξοικονομήσει χρήματα για μεταγραφές.

Κάποια από αυτά προορίζονται για την περίπτωση του Γουϊλιαν Αράο, που πάντως εξακολουθεί να είναι δύσκολη.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ