ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νιούκαστλ για Καμαρά

Ο μέσος από τη Γουινέα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της αγγλικής ομάδας.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Μαντί Καμαρά είναι μέχρι τώρα η αποκάλυψη της σεζόν για τον Ολυμπιακό και όπως έχει γράψει το Sportime, στο φύλλο της περασμένης Τρίτης (18/9), το όνομά του έχει σημειωθεί, ήδη, σε μπλοκάκια ομάδων της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Η ιστοσελίδα «clubcall.com» αναφέρει πως η Νιουκάστλ παρακολουθεί την περίπτωση του 21χρονου χαφ, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς άνθρωπος της γερμανικής ομάδας είδε το ματς Ολυμπιακός-Ρεάλ Μπέτις (20/9). Μάλιστα, επικαλείται ελληνικές πηγές, τονίζοντας πως σκάουτ της Νιούκαστλ βρέθηκε για άλλον παίκτη του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση με την Μπέρνλι (23/8), αλλά εντυπωσιάστηκε από τον Αφρικανό χαφ.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο: «Τον φέραμε στον Ολυμπιακό ως ταλέντο για να αποτελέσει την τέταρτη επιλογή στο rotation, στο χώρο του κέντρου, υπολογίζοντας ότι θα παίξει σε 10-15 παιχνίδια. Όμως, είναι, ήδη, βασικός και πρώτη επιλογή».

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός θα συζητούσε με ένα ποσό 10-15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά είναι δεδομένο πως ο Καμαρά έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ολοένα και θα ανεβαίνει.

Για κάθε Χάσι, θα υπάρχει πάντα ένας Μαρτίνς…

Exit mobile version