ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουντελάνζ – Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς, αναφορικά με την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Ντουντελάνζ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στην προπόνηση που έγινε στο «Ζοσί Μπαρτέλ» άφησε να φανούν πολλές από τις σκέψεις που έχει κάνει. Αρχικά ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, παίρνοντας την θέση του Γιαννιώτης. Όπως φαίνεται ο...

Συντάκτης: Αλέξανδρος Χρηστάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς, αναφορικά με την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στην Ντουντελάνζ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στην προπόνηση που έγινε στο «Ζοσί Μπαρτέλ» άφησε να φανούν πολλές από τις σκέψεις που έχει κάνει.

Αρχικά ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, παίρνοντας την θέση του Γιαννιώτης. Όπως φαίνεται ο Πορτογάλος θα είναι αυτός που θα βγάλει βασικός τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το δίδυμο των στόπερ αναμένεται να αποτελέσουν οι Σισέ, Βούκοβιτς. Ο Κούτρης θα πάρει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Τοροσίδης έχει ένα προβάδισμα, αλλά δεν είναι σίγουρος, αφού υπάρχει σκέψη και για τον Ομάρ.

Στα χαφ ο Μπουχαλάκης βγαίνει από την ναφθαλίνη και θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Καμαρά, φάνηκε στην προπόνηση πως θα είναι στο πλάι του, αλλά υπάρχει και ο Νάτχο που έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα.

Στα άκρα της επίθεσης ο Ποντένσε είναι ακλόνητος, με τον Λάζαρο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ πάντα παίζει και ο Φετφατζίδης. Ο Φορτούνης θα έχει την… μπαγκέτα της οργάνωσης, και ο μοναδικός επιθετικός της αποστολής, ο Μιγκέλ Γκερέρο, θα είναι στην γραμμή κρούσης.

Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ.

Μαρτίνς: «Είναι η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ»

Σισέ: «Να ξεπεράσουμε την ήττα από τον ΟΦΗ»

Συζητήσεις, τετ α τετ στο Ρέντη και ο ρόλος των Καρεμπέ, Μοντέστο

 

Exit mobile version