ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Κ-20 του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στη φιέστα του Ατρόμητου Κερατσινίου, ο οποίος τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού γιόρτασε την άνοδό του στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πειραιά ο Ατρόμητος Κερατσινίου.

Ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας του Κερατσινίου και συμμετείχε στη γιορτή της για την άνοδο, δίνοντας φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Χαραυγής παρουσίας εκατοντάδων θεατών.

Η διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου υποδέχτηκε θερμά τον Ολυμπιακό και τίμησε για την σπουδαία και ενδελεχής προσφορά στο πειραϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, τιμήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Βασίλης Βούζας.

Στο φιλικό παιχνίδι επικράτησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με 4-1, με τους Λάμπρου, Ξενιτίδη και Τσιριγώτη να σκοράρουν (σημειώθηκε και αυτογκόλ).

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση: Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Καλαματιανός, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Μικρός, Κιρτζιαλίδης, Φυτόπουλος, Τσιριγώτης, Κηπουρός, Χατζηιωαννίδης / Παπαγγελής, Πέιος, Αγιώτης, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Τασιάς, Τσαγκαλίδης, Βάρκας, Ξενιτίδης.

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου παρέταξε τους παρακάτω παίκτες: Μπαλαφούτη, Κλόκουζα, Μπάμι, Φούντα, Χονδρουδάκη, Παπαδάτο, Ματράκα, Πούλι, Λέκκα, Τσιανάκα, Όργκεν/ Μαυράκη, Τραμουντάνα, Μαυριδόγλου, Κορέτση, Τσιρίδη, Ροδουσάκη, Κοσμίδη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μεγάλος χορηγός του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των σωματείων της πόλης.

Exit mobile version