ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με το θέμα Φορτούνης!

Ο Ολυμπιακός καλεί τον Κώστα Φορτούνη για να βρουν τη φόρμουλα ανανέωσης και να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με το θέμα Φορτούνης!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν από τα λίγα… κέρδη που είχε ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν, μαζί φυσικά με τον Αντρέα Ντόι.

Η ομάδα του Πειραιά, προχώρησε σε αλλαγές τριών προπονητών, ενώ έχασε τόσο το Κύπελλο Ελλάδας και τερμάτισε στην 3η θέση της Stoiximan Super League.

Με το που αποχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κώστας Φορτούνης έγινε ο Νο1 κινητήριος μοχλός στα πλέι οφ (28 ματς/4 γκολ/10 ασίστ).

Κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα. Και φέτος λοιπόν εκτός από το περιβραχιόνιο έχει πάρει και την μπαγκέτα του μαέστρου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Έχει «χτίσει» το 4-2-3-1 (ή 4-3-3 αν προτιμάτε) πάνω στο ποδοσφαιρικό του μυαλό. Πάμε στο… χθες! Ο Κώστας Φορτούνης, πέρυσι το καλοκαίρι όντας τραυματίας, υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω.

Προχώρησε σε 50% «κούρεμα» των απολαβών του κερδίζοντας έναν εξτρά χρόνο συμβολαίου στον Ολυμπιακό. Κίνηση που εκτιμήθηκε δεόντως και τώρα που είναι η ώρα του ταμείο δεν πρόκειται να αγνοηθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εξ ου και η προτροπή του για ραντεβού άμεσα με τον 30χρονο πλέι μέικερ για να σφραγιστεί η αμοιβαία θέληση με νέο συμβόλαιο μια και το τωρινό εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2024.

Βάσει πληροφόρησης μας, η πρόθεση του club είναι να «σεβαστεί» τον ποδοσφαιριστή Φορτούνη, βάζοντας εφταψήφιο νούμερο στο τραπέζι και χρονικό ορίζοντα μέχρι το 2026.

Not bad για έναν παίκτη που η αγωνιστική του ζωή είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον Ολυμπιακό όντας μέλος του από το 2014. Η απειλή από την Σαουδική Αραβία αν ήταν θα ΄χε εμφανιστεί, Ε, Κώστα που ΄χει και δεύτερες σκέψεις;

Exit mobile version