ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κινείται σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα αλλά δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός είναι φανερό πως θέλει να ενισχυθεί στα εξτρέμ και η αίσθηση-πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως το πιο πιθανό είναι να γίνει προσθήκη δύο παικτών που θα αγωνίζονται στα άκρα. Ενημερωθήκατε από το Sportime.gr για την περίπτωση...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κινείται σε αρκετά μεταγραφικά μέτωπα αλλά δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός είναι φανερό πως θέλει να ενισχυθεί στα εξτρέμ και η αίσθηση-πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως το πιο πιθανό είναι να γίνει προσθήκη δύο παικτών που θα αγωνίζονται στα άκρα.

Ενημερωθήκατε από το Sportime.gr για την περίπτωση του εξαιρετικού Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον, ωστόσο, δεν είναι και η μοναδική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν εγκαταλείψει το θέμα της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναμφίβολα η πιο δύσκολη από όλες μια και στο deal εμπλέκονται η Αλ Ιτιχάντ που ανήκει ο παίκτης αλλά και η Φενέρμπαχτσε που αγωνίζεται με διετή δανεισμό.

Πάντως ο Ολυμπιακός παραμένει στο παιχνίδι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές που γίνονται με τον σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία φτάνουν μέχρι και στην απόκτηση του με μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Άλλωστε, ο Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεδομένα αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του Πορτογάλου τεχνικού.

Exit mobile version