ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεν το αφήνει το θέμα του Παπασταθόπουλου

Ο Ολυμπιακός ξέρει από την αρχή ότι είναι δύσκολη η περίπτωσή του, αλλά έχει κάνει την κίνησή του...
Ολυμπιακός

Από την αρχή ο Ολυμπιακός ήξερε καλά πως το θέμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι δύσκολο.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του. Δεν είναι εύκολη γιατί ο Έλληνας αμυντικός θέλει να μείνει στο εξωτερικό. Δεν είναι αυτή τη στιγμή στα πλάνα του να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάποια στιγμή ίσως το κάνει, αλλά για την ώρα προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει σε ομάδα εκτός Ευρώπης.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες του εξωτερικού υπάρχει. Εξετάζει τις επιλογές του και σύντομα πρόκειται να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Δεν έχει απορρίψει οριστικά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι στις πρώτες του επιλογές να επιστρέψει στην πατρίδα μας και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία καλή προοπτική για τον Σωκράτη.

Ομάδα με συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταγωνίστρια στη Super League 1 με στόχο πάντα την κατάκτηση τίτλων. Για αυτό άλλωστε και δεν έχει πει αμέσως το «όχι» από την πλευρά του ο 32χρονος αμυντικός. Διότι ο Ολυμπιακός καλύπτει τα «θέλω» του σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μαζί του επαφή, μάλιστα η τελευταία ήταν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και από εκεί και πέρα περιμένουν την απόφασή του.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν… καίγεται να αποκτήσει παίκτη στο κέντρο της άμυνας. Από τη στιγμή που δεν προχωράει κάτι για μεταγραφή του Σισέ. Αλλά μία περίπτωση όπως είναι αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα του Πειραιά.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στο εξωτερικό. Ομάδες από την Ιταλία, Αγγλία και Τουρκία έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ