ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφτιαξε και τον Χασάν, επέστρεψε στην Εθνική

Ανακοινώθηκε μέσα στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή της Αιγύπτου...

Ολυμπιακός
Συντάκτης: Δημήτρης Μαργωμένος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Αχμέντ Χασάν από την ημέρα που τον έφερε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Ο Αιγύπτιος έχει καταφέρει να σκοράρει 4 γκολ από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα.

Δείχνοντας πως με την ερυθρόλευκη φανέλα βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό.

Έτσι μέσω του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην εθνική της Αιγύπτου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Χοσάμ Ελ Μπαντρί, ανακοίνωσε τις επιλογές του για τα ματς με το Τόγκο. Αγώνες οι οποίοι αφορούν τα προκριματικά της Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Το αντίο όλου του συλλόγου στον Θεοδωρακάκη

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για 26 και 29 Μαρτίου, ημερομηνίες τις οποίες ο Χασάν θα ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεν θα τον έχει στη διάθεσή του τον παίκτη από τις 22 Μαρτίου, καθώς στις 23 θα πρέπει να δώσει το «παρών» στην Αίγυπτο.

Έτσι ο Χασάν προστίθεται στη μακρά, πλέον, λίστα με τους ποδοσφαιριστές που «φτιάχνει» ο Ολυμπιακός και καταφέρνουν να κερδίσουν μία θέση στην Εθνική τους ομάδα. Έχει γίνει αυτό με τον τερματοφύλακα Σα, τους αμυντικούς του Σεμέδο, Σισέ, Μπα, όπως και τον μέσο Καμαρά, αλλά και τους Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Μέσω των «ερυθρόλευκων» καταφέρνουν να βελτιώνονται και παράλληλα να αγωνίζονται στην Ευρώπη, όπου τους παρακολουθούν και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές των χωρών τους.

Exit mobile version